Kirsten Brøndums Blog

DRONNINGENS FERIEBY GRENAA 2016

by kirsten 23. april 2016 11:18

Udstilling med Caroline Krabbe og Kirsten Merete Brøndum

Caroline Krabbe og Kirsten Merete Brøndum, udstiller i Dronningens Ferieby, i Grenaa, hvor 26 akryl og oliemalerier, i små og mellemstore formater, kan ses på centeret. Caroline og Kirsten's malerier er koloristiske og figurative, og begge kunstnere har mennesket og naturen til fælles som hovedtema i deres arbejde. Sammensætningen af de to kunstneres værker, giver beskueren en berigende og inspirerende oplevelse, hvor mødet mellem syden og norden, er vidner henholdsvis til et liv i den sydlige del af Spanien, hvor Caroline Krabbe har boet siden 1981, og den nordlige del af Danmark, som danner base for Kirsten Brøndum's hverdag. Kunstnerne har før udstillet sammen i Galleri Elise Toft, i Kolding, samt i Spanien, i Galería Krabbe.

Støt Scleroseforeningen
Hvis du erhverver et eller flere værker fra denne udstilling, er du med til at støtte følgende: oplysning, patientstøtte og forskning inden for Sclerose, da 20% af beløbet gå til Scleroseforeningen. Caroline Krabbe fik selv stillet diagnosen sclerose i 2004, og har i tre omgange arrangeret Mail-Art udstillinger i Frigiliana, til fordel for den spanske Scleroseforening i Málaga, her har Kirsten Brøndum også deltaget med sin Mail Art kunst i samtlige udstillinger.

 

For mere info ang. udstillingen i Dronningens Ferieby, kontakt venligst Kirsten på mail:
post@kirsten-brondum.dk
eller Caroline på mail: krabbecaroline@gmail.com - eller kontakt Informationen på stedet.
Udstillingen kan ses frem til udgangen af august måned, 2016.

 

Fakta om Dronningens Ferieby, Dronningens Ferieby 1, 8500 Grenå.Dronningens Ferieby som er tegnet af arkitekt Erik Korshagen, blev opført i 1990 af Scleroseforeningen, og ligger i et naturskønt område i Grenaa. Ved opførelsen for 25 år siden lagde man vægt på at skabe et smukt samspil mellem natur og kultur. På den baggrund, bidrog Statens Kunstfond til den kunstneriske udsmykning og 17 nordiske kunstnere fik til opgave at udsmykke feriebyen. Det kom der 50 oliemalerier, 90 grafiske værker og 3 skulpturer ud af. Følgende kunstnere har udsmykket Dronningens Ferieby: Henrik Have, Merete Barker, Doris Bloom, Dorte Dahlin, Erik A. Frandsen, Claes Hake, Jørgen Teik Hansen, Ingvald Holmefjord, Bárdur Bákupsson, Kristian Dahlgård Larsen, Lise Malinovsky, Gunnar Møller, Hanne Ilsøe Nielsen, Finn Reinbothe, Niels Reumert, Peter Severin og Grethe Sørensen.

Vigtige links:
https://scleroseforeningen.dk http://www.dronningensferieby.dk 
http://kirsten-brondum.dk http://www.carolinekrabbe.com

 

(arkivfoto 2015)

Tags: