Kirsten Brøndums Blog

NEW WORKS FOR EXHIBITIONS 2024

by kirsten 27. januar 2024 22:04
  

Glæder mig til vi snart mødes igen - i kunstens tegn. Jeg viser her fire nye værker, hvor penslen er skiftet ud med neopastels og lærredet med papir. Virkelig en spændende proces at arbejde intenst med andre værktøjer.
Det nordjyske landskab er til stadighed en stor inspirationskilde. I de nye arbejder er det små landskabspartier, hvor alt overflødigt er frasorteret. Kun det vigtigste er tilbage. Til gengæld får mine tanker lov til at være en del af værket! Jeg anvender gamle linotryk på smukt Arches papir. I genanvendelsen bruger jeg nogle af tryksporene og jeg ser rødder, vores rødder, jordens rødder og måske roden til fred i verden ♡
Udover et fint ombygget Dronninglund Kunstcenter - ses vi også på Galleri Grenen/Grenen Kunstmuseum i påskeferien. 2 skønne, skønne "pletter" i Nordjylland.

Tags: