Kirsten Brøndums Blog

CAROLINE KRABBE OG KIRSTEN BRØNDUM I KOLDING

by kirsten 4. oktober 2014 09:20

FRA DET KOLDE NORD TIL DET VARME SYD
4.10 - 15.11 2014

Caroline Krabbe og Kirsten Brøndum

Fernisering lørdag 4. oktober kl. 13-16

Caroline Krabbe henter sin inspiration i Frigiliana, Malaga hvor hun bor. Det er sydlandske farver, varme brændte, men også stærke og klare hun anvender.
Caroline Krabbe, datter af Arne Haugen Sørensen, har fundet sin egen helt personlige stil. Den forenklede naivistiske og stilistisk forfinede. Samtidig formår hun at inddrage ekspressionistiske måder at håndtere sine motiver på, i et meget gennemarbejdet og fortættet billedsprog.
Caroline Krabbe har udstillet i Japan, New York, og mange steder i Europa.

Kirsten Brøndum maler også portrætter, opstillinger og landskaber. Hun bruger de let dæmpede stærke farver. Dog fornemmer man straks, at det er hende , som bor nordligst på toppen af Danmark, med den køligere farveskala, hun anvender i sine malerier.
Kirsten Brøndum er uddannet på Aarhus Kunstakademi v/Annette Olesen, Dick Nyhuus. Hun har udstillet på museer og gallerier i Sverige, Spanien og Danmark

Caroline Krabbe og Kirsten Brøndum mødte hinanden første gang i 2012, hvor Kirsten var inviteret til at udstille i familien Krabbe/Haugen Sørensens galleri i Frigiliana - Galeria Krabbe. Her opdagede de deres fælles interesse for det klassiske motivvalg, og brugen af de klare lyse og stærke farver. To spændende og meget forskellige malemåder af samme motiv.

Kirsten Brøndum vil være til stede under ferniseringen og fortælle om deres kunst.

Billeder fra udstillingen kan ses på www.gallerielisetoft.dk

På gensyn
                                             Caroline og Kirsten malerier fra facebook

Tags: